現在地広島県警察トップページ > Foreign Languages(外国人コーナー)

Foreign Languages(外国人コーナー)

印刷用ページを表示する 掲載日:2017年1月19日更新

To Lead a Comfortable Life

(快適な市民生活を送るために)
  English 中文 Portugues

Information on Application for Issuance of Police Certificates

(犯罪経歴証明書発給案内)
  sorry only English

Information on Driver's Licence Procedure

(運転免許手続き情報)
  sorry only English

Give Us Your Information!!

(求む!情報)
 English Chinese Korean

Translation Service

The official homepage will be translated in English, Chinese, and Korean using a private automatic translation service.
Please note that as this is a machine translation from an automatic translation system, the translation may not always be accurate.
Also note that after the translation, the content may not be same as in the original japanese page.

(このホームページを民間の自動翻訳サービスを利用して、英語・中国語・韓国語に翻訳します。
自動翻訳システムによる機械翻訳のため、必ずしも正確な翻訳であるとは限りません。
翻訳前の日本語ページの本来の内容と異なる場合もありますので、このことを十分ご理解のうえご利用ください。)

英語 韓国語 中文簡体 中文繁体

このページに関連する情報

ピックアップ